Zase jedna podzimní

Zase jedna podzimní

Anotace: Zase jedna podzimní

Vítr z norského fjordu
zametl motýly pod trávu
pochodně javorů
posvětlují les
zbylo místo
na malou opravu
nacvičit tango
na zimní ples

Je čas sklízet jeřabiny
ochutnat víno
s kouskem hlíny
začít stříhat metr do Vánoc
olupuje se den
nabývá noc
jak tvoje bříško před lety
kdy jsme těhotněli
a nebáli se podzimu
toho vrásnění
co ničí všechno co jsme měli
nespočítáš jizvy na mém těle
stárneme
nedůstojně a neuměle
přirůstá mech na starých kmenech
nenech mě uschnout lásko
nenech
Autor zef, 02.10.2008
Přečteno 410x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Holis, Iva Borecká, Jajas
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítr z norského fjordu zametl motýly pod trávu...
I k nám Tvůj vítr zavál, moc hezká báseň.

04.10.2008 07:33:00 | Iva Borecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí