Kouzlo

Kouzlo

Anotace: -----------------------------------

Paprsky sluneční dotkly se květiny,
sluníčku opět se zachtělo z peřiny,
já si ještě chvíly poležím,
pak hned ranní rosu prověřím,
bosý vyjdu na zahrádku,
sednu si pod jabloň v chládku,
posnídám jablko čerstvé,
světa barvy jsou tak pestré,
podzim je plny lučního kvítí,
všude žlutá červená se třpytí,
mě i Tebe dozajista chytí.
Autor Poetický Ďábel, 02.10.2008
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: JiTuŠaK, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí