sen o stromu

sen o stromu

Anotace: psala kamarádka jako svůj úkol o stromech, docela se mi to líbilo, tak to sem házim x)

dívajíc se k hloučku stromů,
přemýšlim nad návratem domů,

Dívat se na strom každý den,
a tak by se splnil můj sen

sen o snu co sním ve svých snech,
sen- krása přírody bere mi dech

Když zafouká vítr,
cítím vůni stromů,
chci se vrátit k přírodě,
domů

Tam kde šum lesa je slyšet každou vteřinou
tam kde sny,
touhy a přání,
nikdy už nezhynou

Chtěla bych se vrátit sto let zpátky,
tam kde smog, a věci moderního světa,
drží se za zamčenými vrátky.

Tam kde kde příroda je čistá, nedotčená,
tam kde je taková, jaká už nikdy být nemá

Tam bych byla doma a tam bych chtěla žít
v koruně stromů sedávat a o svém snu si snít...
Autor Likynka, 02.10.2008
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí