Dub

Dub

Anotace: :)

Pod staletým dubem chci si číst
příjímat lásku jako z knihy
obracet list
vnímat energii
žít vedle dalších stromů
být s nimi přítomen
být poctěn v jejich kruhu
a být nezlomen.

Slyšet vyprávět historii
být věšen v jeho koruně
být listem co v něm brouci žijí
rozrůst se mohutně.

Mít tvrdost
odolnost
žít si na samotě
uchovat moudrost
žít duchaplně.

Být stromem věru znamená
žít si podle svého
nikdo neláme mu kolena
protože nečiní nic zlého.
Autor Ďábel sám, 05.10.2008
Přečteno 385x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, isisleo, Psavec, Myrja, Churry, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, líbí se mi.

05.10.2008 23:30:00 | Psavec

je to hezky napsaný - a k zamyšlení...
jen s tímhle bych polemizovala:
Být stromem věru znamená
žít si podle svého

nemyslím že stromy maj možnost volby...

05.10.2008 21:54:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí