Podzim

Podzim

Anotace: ....prostě jen tak o podzimu....vzpomínka na Krupku u Teplic v Čechách...

Jako dítě jsem měla ráda změklé hrušky
položené na skříni. Byly sladké a plné šťávy.
Dnes se už neví, že se to tak dělávalo.
Měla jsem ráda vůni jablek uložených na půdě
k dozrání. Taky se to už nedělá.
Čerstvá jablka se dají koupit i v lednu a hrušky
jakbysmet. Nejsou však sladké jako ty naše,
sladké jako med.

Jen listí stromů stále stejně žloutne,
vlaštovky odlétají a padají kaštany.
Autor Hančí, 06.10.2004
Přečteno 947x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné :)

20.02.2012 10:21:28 | Zolka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí