Tanec s nocí

Tanec s nocí

Anotace: snad se bude libit :)

Noční tanec

Úplněk již nemá konce.
Noční víly tančí svoje tance.
Odpolední dny nemají žádné šance.
Víly kasají své bílé sukně.

Naše síly jsou na dně.
Naše smysly odpovídají noční paně.
Odpolední dny nemají šance.
Víly kasají své bíle sukně.

Víly si tančí podle své noční písně.
Jejich písně táhnou noční sáně.
Naše sáně táhnou bílé laně.
Odpolední dny nemají žádné šance.
Víly pletou noční věnce
Autor Ty, 12.10.2008
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí