Déšť

Déšť

Anotace: Mám ráda déšť a často básním, když prší ...

Padá déšť
Déšť z oblaků
Chci se jím nechat nést
Jsem ráda, že je tu

Kapky deště ťukají na okno
Kéž by mi padaly do vlasů
Za dnešní déšť může Náhodno
A vítr jenž mi sahá po pasu

Miluji deště proudy
Ty kapky co mi smáčí tvář
Lidé se schovávají do podloubí
A na obloze roste boží svatozář

Svatozář bohů
A mračných skřítků slzy
Jsem ráda, že mohu
Že mohu žít zde, a tak brzy

Vždyť co si lidé vymyslí
Jednou budou řídit přeháňky
Doufám, že se jim to vymstí
A oni stáhnou oháňky
Autor Alasea, 13.10.2008
Přečteno 333x
Tipy 4
Poslední tipující: Šerák, Bíša, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvůj názor na déšť naprosto sdílím:)

13.10.2008 19:56:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí