Veršování v podvečer

Veršování v podvečer

Anotace: ...

Už je pozdní odpoledne,
sluníčko se chystá k spánku,
to už si pak kdekdo řekne:
kde jsou časy letního vánku.

Venku zmrzl teploměr,
nikomu se nechce ven,
a věřte mi to nebo ne,
chci už léto slunečné.

Západ slunce vyvolává vzpomínky,
je časem všech zamilovaných,
u mě to nestojí za zmínky,
nevykouzlím na tváři smích.

Tak nashledanou sluníčko,
vyspinkej se maličko,
a až přijde nový den,
zahřeješ mě úsměvem. Viď?
Autor Lonely.girl, 16.10.2008
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1, sondulacek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné,něžné,líbí.:o))

16.10.2008 20:13:00 | střelkyně1

díky ti :o)

16.10.2008 13:22:00 | Lonely.girl

Krásně se čte.

16.10.2008 13:13:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí