Tábor v Roháčích

Tábor v Roháčích

Anotace: Neznám větší krásu než Roháče, jezdil jsem tam jako kluk každý rok v létě na měsíc na skautský tábor

Všechno voní
horskou vůní
tráva nohy
měkce hladí
Belá šumí
břitva ostrá
Kriváň s mraky
v dálce strmý

Já tu sedím
rozjitřený
co už bylo,
více není

z přátel blízkých
nikdo není
pobolívá
osamění

kdybych stokrát
střílel lukem
nevrátí se
čas být klukem

jen ta touha
srdce raní
zůstalo mi
okouzlení

jsem tu občas,
v poblouznění
hledám něco,
co už není
touha ve mně
stále hledá
krásu která
nezapadá

Jednou až už
budu s Bohem
snad mne čeká
příbytek můj
malý sroubek
smrků zástup
drsná Belá
Kriváň v dálce
Autor Ik, 17.10.2008
Přečteno 304x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, mirakle, Jiparo, Triffid Kolbe, Kapika, Bíša, sýc, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chápu.. myslim, že podobnej vztah mam k jednomu tábořišti v jižních Čechách...

18.10.2008 20:32:00 | Kapika

pěkná óda na krásu těchto míst..musíš to tam moc obdivovat

17.10.2008 08:58:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí