Daň z civilizace

Daň z civilizace

Anotace: Měli bychom se už vážně zamyslet....

Továrny a elektrárny, v lesích skládky na smetí.
Ryby naftou otrávený, to je naše století!
Pokácený stromy, zamořený ovzduší.
Všude jen obchodní domy a v nich lidi bez duší.
Přeplněný kontajnery jídlem co ho mohli sníst,
lidé, kteří hladovějí z nevlídných a chudých míst.
Vymírání druhů zvířat,drogy,vraždy,špína měst.
Nemoci a bída. Přetvářka a lež.
Věčný boje o vládu, láska jenom k penězům.
Proč nelehnem si na trávu, nevěříme snům?
Kam pořád tak spěcháme, kde chcem najít štěstí?
Dávno Zemi neznáme, krásu horských vod ani vůni lesní.
Dálnice jsou místo polí, pokrok daň si vybírá.
Zničili jsme naši Zemi, planeta nám umírá!!!
Autor RustyHalloes, 23.10.2008
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí