podzim je ženská

podzim je ženská

Anotace: *

podzim je ženská
když na posteli trhá slunce ze záclon
dlouhejm stínům od huby
a sama sobě roztírá ho po těle
hladová cpe ho do pórů na horší časy
rve na cáry
narychlo plete do vlasů
svírá v pěstích
jak když schovává špínu za nehty
tichá
tiskne ho mezi rty
rukama tlačí na prsa
jak zoufalá matka k srdci
podzim je ženská
když plný klín brání mezi stehny
ráno se probouzí okradená
a dlouhý stíny na balkoně kouří
do všech jejích oranžovejch trik
Autor kulishak, 24.10.2008
Přečteno 394x
Tipy 11
Poslední tipující: kouzelníček, Holis, NikitaNikaT., Noc17, hanele m., Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ST! za obsah a jistou originalitu, je to zajímavé a dosti půsbivé...

25.10.2008 22:02:00 | NikitaNikaT.

nemám slova někam odešla..

.vzala si všechna má oranžová trička

a šla je na bílo přebarvit

těším se až začne padat sníh

25.10.2008 15:35:00 | Noc17

...to je tak dokonale trefný, že z toho prostě nevidímna klávesnici...!

24.10.2008 21:58:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí