Líné odpoledne

Líné odpoledne

Anotace: Jojo...krásně se to lenoší.. =o)

Na modré obloze plují mraky,
pohupují se v rytmu jazzu,
a mé smysly omámila vůně květu.
Oči klíží se pod tíhou letního vánku
do toho slunce nutí mě ke spánku.
Jak se to krásně lenoší!
Svět se zdá o tolik krásnější
když po azurovém nebi slunce se kutálí.
Svou krásou hned všechny omámí.
Doufejme jen,
že zpříjemní všem
i ten nejhorší den.
Autor básníř, 05.09.2005
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohodová, odlehčená... Jo koukni na mou "Všem na Literu."

06.09.2005 21:38:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí