Říjen

Říjen

Anotace: Zase trochu pro děti

Sbírka: Říkánky

Ř Í J E N

Říjen spustil závoj z mlhy.
V teniskách už zebou nohy,
když vyběhnu z domu ven.
Skončil krásný letní sen.

Sluníčko má málo síly.
Na obloze je jen chvíli,
pak jde zase rychle spát.
Nemělo by radši hřát?

Asi si to myslí taky.
Když rozhrne šedé mraky,
září barev na tisíc.
Třeba si dá ještě říct ...
Autor cekelina, 06.09.2005
Přečteno 617x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Miluju podzim, krásná báseňka do mlhy zahalená.

19.11.2009 21:26:00 | Pevya

Hezoučká, miloučká, jako Ty.

09.09.2005 18:38:00 | Písnička

fajná, však jseště je teplo...

06.09.2005 19:23:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí