Podzimní

Podzimní

Anotace: nevim jak to popsat... chvilka melancholie a bylo to.

Poslouchám bez hnutí
jak mlha se zvedá
a v korunách stomů
zní rudá a hnědá.

Očima slyším
jak listí ševelí,
jak k zemi padá
lístek dřív zelený.

S nádechem okusím
chutě tak nezvyklé,
zvláštní chuť jehličí
z podzimní kuchyně.

Na jazyku vůni hub
co klíčí pod mechem
i vůni barev na stomech,
až bere mi to dech.

A ta zvláštní hudba
co dokola mi v hlavě zní,
už znám její jméno:
Symfonie podzimní.
Autor Johny Styx, 28.10.2008
Přečteno 533x
Tipy 3
Poslední tipující: Tymi14, blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí..moc..

11.11.2008 21:55:00 | Tymi14

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí