Listopad

Listopad

Anotace: Pro všechny, kdo se narodili v listopadu...všechno nejlepší!!!

Jsem listopad,
jsem vůně spadaného listí
a ticho po lese.

Jsem válečník
a život je bitevní pole.
Jsem malé dítě
a život je mou hrou.

Já listopad,
píseň studeného větru
a modlitba soumraku.
Jsem podzim
a jeho skrytá moc
co se sklání k Nohám
Všemocného!

Narodil jsem se ve znamení Štíra
a v mém srdci žije Bůh.
Narodil jsem se ve znamení Štíra
a mohu být vším, čím chci být.

Pláč i radost,
úspěch i neúspěch,
dobro i zlo
plují společně vstříc
jedinému Jsoucnu
kde na podzim života
zanikají.

Jsem Štír,
kéž Bůh hraje skrze mne
Svou věčnou melodii,
Jeho živoucí píseň.

Jsem listopad
a vůně spadaného listí.
Jsem čas,
kdy je třeba uložit se
k rozjímání.

Narodil jsem se ve znamení Štíra
a v mém srdci žije Milovaný.
Narodil jsem se ve znamení Štíra
a Nebe
je osudem mým.

Amen.
Autor Koli, 28.10.2008
Přečteno 456x
Tipy 2
Poslední tipující: Lady Carmila
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné..píšeš něžně...lehce...to zatím neumím:-) ale ten pocit znám..ačkoli jsem dítě srpnové:-)

29.10.2008 19:03:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí