Vrak

Vrak

Anotace: Minulý rok jsem v Maroku na pláži uviděla loď. Úplně zrezlou. Úžasnou. Vím, že to nejde popsat.

Na bílém písku koná se dílo zkázy
Pár ptáků bílých kormidlo k zemi srazí
Pár krabů z moci svých klepet
Na rudou barvu klepe.

Na bílém písku koná se čin naděje
Pár ptáků bílých proniklo do děje
Pár krabů v nitru svých ulit
Může se ke rzi tulit.

Zítra snad spatříš tam namísto zbraně
Rozšafné hnízdo na plechů hraně.
Autor voedor, 29.10.2008
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Martin Němeček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí