Podzim-barev

Podzim-barev

Anotace: Podzim v mích představách.

Představte si podzim. Představte si to jako, když padá první sníh, ale místo sněhu tam vložíte lístečky. Stojíte pod stromem, který je obrovský nejde ho obejmout ani pohlédnout na jeho korunu. Avšak vy se rozhodnete čekat, na to až budou se nad vámi vznášet.Ta žlutá, červená a hnědá barva. Představíte si, že to jsou pírka z padlých andělů. Lehnete si do té bezbarvé trávy a necháte se přikrýt barevnou dekou z pírek. Poslouchejte šum toho listí. Tak si povídají andělé. A když začne foukat vítr, slyšíte jak padlí andělé naříkají. Ale nelitují. Jen se budoucnosti své bojí. Posloucháte a cítíte jejich přitomnost .Zavřete oči a poddejte se polibkům podzimu. Dostáváte se do světa andělů a démonů. Nevnímate čas. Pro ně totiž neexistuje. Slyšíte je. Vidíte je. Cítíte je. Už jste je i ochutnali. Ochutnejte od všeho kousek. Andělé vám ukáží vaše světlo. Démoni vám ukaží rudou minulost, přítomnost i budoucnost. V tomto světe neexistuje dobro ani zlo. Jenom barvy. A hodně barev. V našich životech je nevnímáme. Tak, co si vyberete teď? Barvy a nebo váš ''normální'' život. A vaše pocity?Jsou smíšené nebo uklidnující. Skuste řvát,usmívat se nebo vidět bolest okolo vás. Neslyším řev. Necítím úsměv a nevidím bolest. Jediné co mé pocity ovládají je ... energie barev.
Autor Flame Crow, 29.10.2008
Přečteno 535x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí