...věčná touha podzimu...

...věčná touha podzimu...

Anotace: °°°

Vítr si pohrává s lístečky bříz,
vypadají jak hravý motýli.
A ve mě se probouzí odvěká touha vznést se s nimi
...vzhůru, do oblak...
Touha běžet po poli do posledního dechu
pak ulehnout na zoranou zem
...přijímat její dech...
Touha stát se kamenem
a rozehřát se posledními paprsky slunce
...tiše si poležet...
Touha přitisknout se ke kmeni stromu
nechat proudit v sobě život země
...bez bolesti...

..věčná touha podzimu ...
Autor Manon.H, 03.11.2008
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Faileen, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... jj, bez bolesti, kéž by to tak šlo. Dnešní den byl opravdu krásný. Tak snad se zima ještě někde zaství, než k nám dorazí :o)

03.11.2008 18:45:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí