Když z nebe padá kvítí...

Když z nebe padá kvítí...

Anotace: toto je básnička mé malé kamarádky...

Když z nebe padá kvítí,
slunce pěkně svítí.
Když kvítí spadne,
slunce zase zhasne.

Když je venku krásně,
dají se psát básně.
když je venku zima,
doma je moc prima.

Když je venku zataženo,
slunce bývá zamrčeno.
Když se zase rozjasní,
sluníčko se roztančí.

Když je venku pěkně,
pod nohama listí měkne.
Autor Seendy, 10.11.2008
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí