Tuláci

Tuláci

Anotace: Vysněný život

Tuláci

Tiše si tu pochrupkáváme
ležíme
tajemství věků střežíme
Divů lesa dosytosti
pečínka jemná
ted zbyly z ní kosti
Jemný déšt skrze koruny slétá
nad hlavou mží
nás přikrila celta
Ohýnek plápolá
v divoké končině
Duch lesa zavolal
Chceš-li , stůj při mně:
Odevzdej se vůni stromů
ochran pramen
ujmi se k tomu
Opuštěných skalních slují
kde spolu s větrem
Tvé sny plují

Věčných cest
nesmíme se bát
jen přiložit na ohen
najíst se
jít spát.
Autor Rimrák, 11.11.2008
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., Kristine Clary-Aldringen, sondulacek, Alasea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak sem si tě přečetla... tihle tuláci se mi líbí nejvíc
:o)

06.01.2009 11:40:00 | hanele m.

...hmmm,tak to jůj život

11.11.2008 12:22:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí