To podzim

To podzim

Anotace: ...

Sbírka: Podzim

Podzim svět v
Barvách se topí.
A já
Cítím cosi.

To podzim,
Zlátnou stromy.
Od deště
Moknou domy.

Básník a malíř,
V parku se sešli.
To aby námět
Na podzim našli.

Podzim,
Tiše vítr vane.
Co barvy znamenají
My dobře známe.

To podzim.
Autor Dindane, 11.11.2008
Přečteno 511x
Tipy 5
Poslední tipující: dablik007, jusTMee, sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí