Podzimní

Podzimní

Anotace: Svět je všelijak barevný,smutný přec nádherný...

Noci už začínají být chladné
a obilí zlátne.
I ta tráva už ztrácí zelenou svěží barvu.
Živočichů je vidět míň
a na drátech vlaštovky,ohlašují čas podzimní.

Svět je všelijak barevný,
každý lid je jinak barevný.
Země chladne a když si sedneš
tak zastudí.
Hele,babí léto,
kam asi zaletí.

Dnem ode dne se příroda mění
a najednou jsou stromy holé.
Na obloze vidíš poletovat draky
a po kopcích běží děti velké i malé.

Na polích je vidět kouř
o podál je další.
Lidé rozdělávají ohníčky
a pečou brambory s jablíčky.

Podzim se malířem stal,
barvami obraz namaloval,
přírodě všechny barvy dal.

Všechno je chladnější
a někteří tvorové se ukládají k zimnímu spánku.
Bože,děkuji za přírodu,
za veškerou krásu.
Autor M3rryMarta Valenová, 18.11.2008
Přečteno 409x
Tipy 1
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se to líbí...má to něco do sebe (nebo od tebe?)...neber mě moc vážně

18.11.2008 16:55:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí