Splynutí

Splynutí

Anotace: splynutí s přírodou

Vítr pluje krajinou
Duše se za ním vinou
Já tiše pozoruji je
Dokud mě vítr neobepluje

Těším se na něj
Asi umřu nedočkáním
Já přírodou chci plout
Nechci se ve městě dmout
Tiše mezi stromy vplout
Zůstat do ztroskotání světa
Chtěl bych mít právo veta
Mezi lidmi není dobře mi
Jen některé bych chtěl mít u sebe
Vejít s nimi do nebe
Chci zůstat navždy s nimi

Lidé až tak nevadí mi
Jen některé názory jež převládají
Život jiným odebírají.
Autor grohy, 20.11.2008
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Tomáš Marný
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí