Nemocná stářím

Nemocná stářím

Anotace: Tady fakt není kolonka stáří...how come? O tom mám spoustu básniček!!:))

Pomalé bolestné kroky na koberci
Příšerné chřestivé dohry starých bércí..
Jestli máš před sebou podobný cíl,
co kdyby sis na to se mnou připil?
Podzimní, suchá, vrásčitá kůže,
kdo za ty smutky na světě může?
Zpožděné myšlení, úniky moči,
šedé a zelené zákaly očí..
Alzheimer, Parkinson myslí ti drtí-
Bojím se tohoto, ne krásné smrti!

Říjen
Autor DalfaSalfa, 21.11.2008
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Saša T., Holis, 6thSun, kdosi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí