Už je sníh?

Už je sníh?

Anotace: ...vydrží, či roztaje,

ráno se probouzím
svěží
podívám se z okna
sněží

má máti na mě volá
Jirko venku sněží
a babička zvolá
Pane Bože sněží

autíčko je zasněžené
okýnka má zamlžené
snad je dobře uzamčené
je však trošku zamračené

děti vytahují boby
šak sněží - co by
když zde nejsou sobi
možná ale, kdo ví?

sníh však náhle taje
vlajka prudce vlaje
brzy jezdí na trávě
však nehrají si hravě?

nevadí, že sníh není
to je teprv znamení!

znamení, že brzy bude
snad pak sněhu trošku zbude
vesele si zajezdíme
na závěr pak zabrzdíme!!!
Autor saxjirka, 22.11.2008
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí