Praděd

Praděd

Anotace: ...praděd, nebo Praděd?

běda věda
říka děda
u Praděda

hora celá bílá
příroda je víla
je to velká síla
malý kousek díla

co si dáme k obědu?
nejdříve čaj bez medu
zazpíváme koledu...
s ledem? né bez ledu!

po obědě zákusek
tož malý to pamlsek
knedlíky moc sladké byly
horký čaj nám zahřál žíly!!!
Autor saxjirka, 22.11.2008
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí