Vločka

Vločka

Anotace: sníh, padá sníh...

Ve větru se vznáší vločka,
poletuje sem a tam.
Zachytila ji moje ručka,
komupak ji asi dám?

Teď mám dvě a hned tři,
mé srdce jásá radostí.
Jsou to její bratři,
kteří tančí, než se rozpustí.

Kam zmizela malá vločka?
Ta co byla na ruce.
Nevykoukala ji má očka?
Ne, roztála jak mé srdce.
Autor Adik29, 22.11.2008
Přečteno 622x
Tipy 1
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí