Sněhová Královna

Sněhová Královna

Anotace: ... bílé zimy

Dnes nastalo tvé Sněhové království
Sněhová Královno, Zimy Paní

Vločky se snášejí do bíle peřiny
Je pokryto vše a tak hladce jakoby bez dřiny

Sněhová Královno ty máš tu moc udělat všechno pěkné
Vše pokrýt tou bílou zástěnou a zakrýt to co se zdá se být ošklivé

I já jsem býval Sněhový Král
Tys byla mou Sněhovou paní
Nám život na píšťalku hrál
Dneska jsme už zas sami

Lidé se mohou krčit ve stínech
A utápět se ve svých problémech
Mohou však roztáhnout křídla jak majestátný orel
Rozletět se do oblak
A stát se hrdinou jak člověk z Románových novel.

Sněhová Královno …staň se Andělem … ty máš tu moc.
Autor Nwanov., 23.11.2008
Přečteno 557x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Sýkorka07, Unyle Pěl, Agniezka, somewhere
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí