Zimní

Zimní

Anotace: Zima je krásná,ale těším se na léto:-)

Zem už je studená
a první sních ji přikrývá.
Zdá se to být kolem takové smutné,
takové unavené
v zimě snad jak země všechno odpočívá.

Zima je studená
a někdy i dlouhá bývá.
V létě se koupeš,na jaře hraješ kuličky,
na podzim pouštíš draky.
A v zimě jsou jiné radovánky,
třeba se sáňkuješ,lyžuješ,
anebo stavíš sněhuláky.

Každá roční doba má v sobě nějaké kouzlo,
každá roční doba je v něčem krásná,
ať už je teplá nebo chladná.

V zimě čas Vánoc přichází
a možná novou naději přináší,
že budeme žít líp.

Potom starý rok odchází,
a něco si bere s sebou.
Nový rok přichází
a možná něco nové začíná.

Přejem si,aby byl další rok v něšem lepší,
ale já si myslím,
že víc bychom si měli přát,
abychom mohli žít a každý den znovu se probudit...
Autor M3rryMarta Valenová, 28.11.2008
Přečteno 501x
Tipy 2
Poslední tipující: mexx
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí