Civilizační

Civilizační

Anotace: :(

Světelní hadi plazí se krajinou
v noci jsou vidět přes den zahynou
nebe se divá na tu spoušť
jak úrodnou zemi mění v poušť.

Člověk jim dává sílu
vdechuje život i smrt
oni se mají k dílu
páchnoucím dechem je rtuť.

Rtuť nelze dýchat
ani ji pít
nelze ji smíchat
nelze s ní žít.

Člověk je bohem přírody
ničí ji pro lepší žití
my jsme jen dílem náhody
bodláky mezi kvítím.

Světelní hadi jsou záhubou
která nám ničí zdraví
sice nás za krkem podrbou
však na druhou stranu nás stráví.
Autor Ďábel sám, 29.11.2008
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Bíša, Mbonita, Myrja, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí