Podzim

Podzim

Anotace: no.... trochu něco k podzimu:)

Na zem spadl poslední list,
v téhle knize dál nechci číst,
je to kniha podzimu
a já už se těším na zimu.

Vítr venku rychle vane,
sluníčko už značně slábne,
jeho paprsky a síla je slabší
a den ze dne je kratší.

Listí co padá k zemi,
šustí a líbí se mi,
jeho barvy jsou pestré
a zrak mi z nich žasne.
Autor veverka.danca.007, 01.12.2008
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Martin Němeček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí