Klid v lese

Klid v lese

Anotace: po práci hodí se....

Představ si jak je všude ticho,
nikde nic a nikde nikdo.
Jen ty a lesa šum,
A ty v klidu piješ čaj a rum.

Na blízko teče potok,
ten uzdraví každý otok,
v mysli tvé nemocné,
z práce a starostí unavené.

Všude ptáci zpívají,
stromy na tebe se dívají,
a šustí ve větru listím i jehličím.
aby si odsud odcházel jen s klidem a s ničím.

Svěží a čerstvý vzduch,
ti vyžene z hlavy města ruch.
Příjemně je tady,
vyčisti si všechny části hlavy.

Na zeleném koberci ležíš,
na mechu hebkém spíš,
všude jenom krásný klid,
prostě nikde ten otravný lid.
Autor Marselus, 04.12.2008
Přečteno 622x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

akorát je venku zima..to chce hodně čaje a rumu:)

04.12.2008 18:56:00 | atty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí