Moře

Moře

Anotace: cítím se u něj dobře...

Příjemně to pálí,
neklid, ten je v dáli.
Ležíš na písku,
čistě bílém a bez kamínků.

Krásné teplo je ti,
nemusíš se o nic starati.
Jen kdy příliv bude,
aby ti voda neřekla: Jdeme!

Voda, jo voda.
křišťálově čistá,
slaná jak po polévce miska.

Voda, jejíž vlny šumí,
pokaždé když břeh vlnami hladí.
Slabý vítr fouká,
a zvuk moře ti pouští do ucha.
Autor Marselus, 06.12.2008
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí