Hvězdy

Hvězdy

Anotace: hvězdnou oblohou ...

Co prošlo hvězdami
je samo sebou zářící
a svítí nad námi,
nad našimi hlavami.

Co je hvězdné,
nechte hvězdám.
Co země je, tak něžné
nechte být,
přestože to není běžné.

Slavím, když se slavit dá
i s přírodou země,
slavnosti květů
zasejí své sémě
vždy i s láskou k světu.

Když slavnosti odezní a končí,
dívám se sám do svých očí.
To hvězdné nebe
je i ve mně,
je moje a taky všech,
teď i kdykoliv,
když dochází nám dech
Autor greenus, 11.12.2008
Přečteno 498x
Tipy 2
Poslední tipující: Unyle Pěl, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí