Columba urbanis

Columba urbanis

Anotace: ...

Sbírka: Vzdušná

Zamávat křídly
a prchat před oštěpy
deště.
Schovat se pod sochy
Homérských hrdinů,
čekat.
Můžeš zůstat tam
schovaný na věky
věků.
Vítr už rozmetal
šátek, co uletěl
pryč.
Jen halas trhu
pohřební holubí
žalmy.
Autor voedor, 11.12.2008
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Bíša, enigman, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí