Strom

Strom

Anotace: prosím napište mi komentář

Strom stoletý,
ranami života posetý
vyrostl na louce
sám, osamoceně.

Na louce z obláčků
kolem pár chomáčků.
Ptáček mu nezazpíval,
nikdo se na něj nepodíval.

Přišla zima
náhlá, nečekaná.
Listy mu spadaly,
šeptat si přestaly.

Řev burácející,
plameny šlehající
strom zasáhly,
jizvy zanechaly.

Pomníček zjizvený,
živý a stoletý
vzpomínky vypráví
hvězdám na nebi.

Časem zestárlý,
životem prokletý
stojí na louce
sám, osamoceně.
Autor The God, 13.12.2008
Přečteno 467x
Tipy 1
Poslední tipující: Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí