Bouře

Bouře

Anotace: jaksi taková blbost :) Jsem se měla učit přírodopis a napsala jsem tohle xD

Půlnoc dávno odzvoněná byla
Noční víla se náhle probudila
Probuzení ledajaké to nebylo
Z mrtvýchvstání se uskutečnilo

Stromy šumí, větev praská
Přišla zase navštvívit nás kráska
Špičky smrků klaní se jí k zemi
Jen já si říkám: "Nelíbí se mi"

Měsíc z obzoru už prchl
"Jak se dostanu domů?" jsem si vzdychl
Náhle pršet začalo
Stovky mraků se rozbrečelo

Kam teď? Teď už nikam
budu se modlit ke kytičkám
aby spasily moji duši
jako kdyby ochranný plášť mi ušily

Schován v listech z opadaných tromů
Jsem uslyšel neskutečně mnoho hromů
Strachy se klepajíce
jsem koukal na blesků tisíce

Aby mě žádný nezasáhl
Rád bych můj život ještě protáhl
Aspoň do sta to dotáhl
Ale náhle se mě blesk přetáhl...
Autor Jandula, 16.12.2008
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí