Komisař žraločích žáber

Komisař žraločích žáber

Anotace: zrádné moře

Sbírka: Příroda

Komisař žraločích žáber

Tam v zátoce za skalou
Plavčík svůj region zhlíží
Náhle výkřiky klid protnou
Žraloci se blíží!!

Všichni z vody ven
Se derou…
Bojí se o nohy !
Tak prchnou…

Hošík malý z vody nespěchá
Pomalu brouzdá se
V písku hrady staví
Sestřička mu pomáhá…

Zachraňte děti nevidomé!
Zachraňte děti nevidomé!
Daleko od domova
U moře poprvé!

Plavčík bere do rukou
osud jejích
halapartnou vládne
zasáhne břích lačných ryb

Tak nakonec vše dobře skončí
O maso rozdělí se
Hošíček staví hrady dál
Sestřička mu pomáhá…
Autor v.hercik, 25.12.2008
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, DeathStar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a o to prece jde...o Vanocnich svatcich

26.12.2008 10:17:00 | v.hercik

Hošík malý z vody nespěchá
Pomalu brouzdá se
V písku hrady staví
Sestřička mu pomáhá…

Zachraňte děti nevidomé!
Zachraňte děti nevidomé!
Daleko od domova
U moře poprvé!

tak to mě teda rozsekalo na maděru :D :D :D

25.12.2008 22:50:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí