Sopka

Sopka

Anotace: no rozmylam ze priroda niekedy sama uzna vhodny trest.

Zástup mŕtvych kráčajúci mestom
Obraz ich chvíle poslednej
Rozpráva príbeh o svojej smrti
O svojej skaze bezmennej
Tisíce ľudí v tej istej chvíli
Na nebo hladia v obavách
Sčervenal obzor smrtiacim ohňom
Ich domovy zhoria po horách
Rozhnevali horu keď vyťali jej stromy
Nadišla chvíľa pomsty jej
Zo samotných útrob zeme
Valia sa prúdy rieky pekelnej
Niet sa kam skryť ba ani újsť
Neskoro sa modliť za hriechy
Príroda si vzala, čo sme jej dlžný
Stíchli už všetky náreky.
Autor Dannalis, 31.12.2008
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: Ariella13
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nahání hrůzu a dýchá strachem... ale napsané velmi dobře ;)

31.12.2008 00:24:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí