Vločka

Vločka

Anotace: ....šla jsme jenom s košem a začalo sněžit....prosím o komentáře

To se jenom vločka k zemi z nebe snáší,
a malé dítě nám na okno mlhu vnáší,
tatínek nad kaprem brouká si koledu,
mamka zase chroupá mrkvičku ze salátu.

Ledová královna ve svém zámku sněhovém,
točí si s prstýnkem na prstíku zmrzlém,
s nadějí v srdci sama vyhlíží,
ty první vločky letící.

Až dopadne vločka na zem,
pomalu roztaje její život - a mrazem
vládce zimy pokryje krajinu,
a poletí s větrem směrem k betlému.

...
Autor kkure, 03.01.2009
Přečteno 485x
Tipy 2
Poslední tipující: Rhiannon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí