Mám chuť na jaro

Mám chuť na jaro

Anotace: ....jaro....

Hádej, proč.
Proč lidi jsou a
a .. proč.
Ve vzduchu jsou cítit
trsátka ve tvaru kapek.
A já křičím,
pár tichých slov,
kterým nikdo nerozumí
a doufám,
že jednou,
jednou mě pochopí.
PROČ ...
Chybíš mi příteli,
můj jediný přiteli..

Mám chuť na jaro.
Ale hvězdy se mi smějí,
smějí se mi do očí.
Autor bloumej očima, 08.01.2009
Přečteno 457x
Tipy 4
Poslední tipující: black-ladybird, Filková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherný úžasný.... samo se četlo...kdo umí umí .-)

08.01.2009 22:38:00 | Filková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí