Sníh

Sníh

Anotace: Sníh bílí sníh....

Vidím jak padá
Jako přízrak bílý
Chvílemi slabší je
Chvílemi sílí

V celém našem městě
Zrána bílý den
Nic nedá se říci
„Krása“ možná jen

Čekali jsme dlouho
až konečně zima
vypustí kouzla svá
jé, to bude prima

Avšak v tuto dobu
Bych uvítal spíše
Kdyby už nepadal
Z té boží chýše

Tímto tě prosím
Ty všemocný pane
Ať kurva už bože
Sněžit přestane

Když sněžit má nesněží
Když nemá tak padá
Kde bože kde jenom
Stala se vada

Dávám ti chlape
Ještě šanci jednu
A jestli to zmrvíš
Na ptáka ti sednu
Autor Surralis, 14.01.2009
Přečteno 629x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí