Obleva

Obleva

Anotace: Vtipná báseň. Nebo spíš smutná ??

Nastala obleva
Hřeje slunce ledy tají
Na rybnících
Se malé děti propadají

Temperatura prudce stoupá
Meteorolog nechápe
Ze studené vody se dítě souká
Těžko se však vysápe

Druhý chlapec na pomoc spěchá
Hokejku mu nadosah nahne
Dojít k němu se ještě nechá
Tonoucí ho ale k sobě stáhne

Třetí chlapec hokejkou kolem sebe mlátí
Zkouší tvrdost ledu
Že za chvíli se pod hladinou ztratí
Představit si už nedovedu

Nedbali všech zákazů
Vstupů na led
Čekali solidní námrazu
A zklamali se ihned.
Autor Jarin Kalin, 15.01.2009
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: Unyle Pěl, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

drsná

10.02.2009 19:32:00 | Romana Šamanka Ladyloba

je trochu drsná, ale přesto vyvolává úsměv :)

15.01.2009 14:41:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí