*+*

*+*

Anotace: dvě osamělá zmrzlá srdce - zima a mráz

Zima byla sama
sama světem šla
sobě rovného nenašla

Mráz byl sám
sám světem šel
sobě rovnou nenašel

Zima za oknem
závidí
lásku co vidí
u lidí

Mráz za oknem
závidí míň
pryč s trápením
baví se uměním

Zima potkala mráz
vše náhle šlo snáz
Mráz potkal zimu
a zmizel důvod splínu

Ve vánici zahalená
jeho žena
Ostrý a ledový jak nůž
její muž

Sblížení dvou srdcí z ledu
jak zabalit sníh do plédu
ledová srdce začala tát

Ve svatební noc
po nich jen zakouřilo se
přišli o svou moc

Jaro zrodilo se
Autor Keneu, 19.01.2009
Přečteno 385x
Tipy 3
Poslední tipující: Saša T., FrankieLamprt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bože, to je hezký! Jak to, že to ještě nikdo neokomentoval??? Má to myšlenku, děj, jo, jo bezva!!
Super!!

28.01.2009 18:02:00 | Saša T.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí