Winter

Winter

Anotace: prvotina

Na břehu noci u mola ke hvězdám
V mrazivém třpytu zimního měsíce
Mámivým vločkám potichu zatleskám
Modrému soumraku sedají na líce

Nebe je poseté třpytnými konfety
S tulákem po hvězdách na zázrak čekám
však smutní andělé stahují rolety
krůpěje krve ve sněhu nechám
Autor Eliot, 19.01.2009
Přečteno 461x
Tipy 4
Poslední tipující: Eliott Fargley, Saša T., Wasabi, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí