Polojarní

Polojarní

Anotace: ...

Sbírka: Jaro I. až IV.

Když sopy ve sněhu jsou jenom díry
a vzduchem nosí ptáci vůni víry,
když tráva vykukuje zprostřed blat,
když jsem si zase jistá,
že dokážu milovat...

Když třpytka špíny z ledu zmizela,
když zas vím, co jsem vždycky věděla,
že náledí je, abych se si mohla smát,
pak jsem si skoro jistá,
že dokážu milovat...

Když slunce hladí tvář, ale nebolí,
když v ptačím zpěvu můžeš najít cokoli,
když začne vonný vítr od naděje vát,
pak vím,
že přijde jaro,
které musím milovat...
Autor voedor, 22.01.2009
Přečteno 538x
Tipy 2
Poslední tipující: Saša T., enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí