Lístečku

Lístečku

Anotace: Taková oddychová. Ačkoli já krátké neumím, tahle se mi povedla :)

Až půjdu ven, lístečku,
ty mi uletíš.

Až půjdu ven, lístečku,
kampak poletíš?

Budeš rád beze mne? (Sebe) se ptám.
A ty se jen usmíváš.
Do nebe jen „Vrať se!“ (tiše) šeptám.
A ty se jen usmíváš.

A ty s úsměvem letíš dál.
Lístečku, spadni mi rovnou do dlaní.

A ty s úsměvem pluješ dál.
Spadni do klína (mně) té staré paní.

Lístečku, proč už odcházíš?
Beze mě.
Lístečku, kdy se navrátíš?
Zas ke mně.

„Lístečku!“ volám.
Už jsi za obzorem.
„Lístečku!“ šeptám.
„Měj se krásně. Sbohem!“
Autor mašinka, 24.01.2009
Přečteno 460x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná, ale moc hezká :)

24.01.2009 17:03:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí