Píseň pro nejjasnější hvězdičku

Píseň pro nejjasnější hvězdičku

Anotace: Když vykoukne za mrakem, mám prostě strašnou radost :-)

Svítíš a svítíš
do duše planoucí
Honíš se za mraky
za dnem a za nocí

Svítíš mi z očí
a nepláčeš
Třpytivým svitem
maluješ po obloze

Zlatožluté štěstí
každým kouskem
mého těla se těsní
a ze všech pórů vychází

Ten zlatavý proud
řeky lásky plní
Vlnky a vlněnky
lehounce vlní

Vítám tě v srdci
před světlem dne ukrytým
štěstím prořezaným
Ty krásné slunce

Opatruješ každý den
Když měsíc probouzí sen
vstupuješ do bran
a otevíráš je mýma očima

Mrkáš a mrkáš
Mrkáš na mě
Jsem šťastná
za to že tě, sluníčko, mám
Autor Ariella13, 26.01.2009
Přečteno 416x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Simísek, kikis, Hannazka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky bych rekla ze laska v tom mam prstiky...

12.04.2009 11:59:00 | strašidýlko-střapatý

Jestli to nebude psáno láskou:)

26.01.2009 20:30:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí