Pejsek Ben

Pejsek Ben

Anotace: Hezká báseň o tom, jak mám ráda svého pejska Bena.

Já mám svého pejska Bena,
vysoká je jeho cena.
Piškotky má tuze rád,
velkej je to kamarád.

Na pejska je chytrý dost,
čte noviny pro radost.
Je to na něm hodně znát,
denní tisk nám nosí rád.

Dozvídá se nové věci,
aby hned věděli všeci,
že prezident Obama,
pořád kroutí nohama.

Beník má rád také myši,
Které jistě také tuší,
Že je Ben chce sežrati,
V žaludku je koupati.

Na procházku chodíváme,
hnedka jak se nasnídáme.
Obojek si na krk dáme,
Na louku se podíváme.

Beník je můj pejsek zlatý,
kožíšek má a jako z vaty.
Běhá kolem tam a sem,
kostičku mu donesem.

Že mám psího kamaráda?
Za to jsem fakt hodně ráda.
Tak už o něm báseň končí,
Týnuška se s vámi loučí!

Autor: Týna
Víva nespolupracovala!
Autor Týnuška a Vívuška, 30.01.2009
Přečteno 548x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Veselý Drak, WAYWARD, Fiserka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tvůj Ben jistě tuší, jak hezky ho máš v duši.

31.01.2009 15:08:00 | Kapka

...za pejska tip .-)

30.01.2009 19:37:00 | WAYWARD

:D Pěkný :D ...hezky se ti to rýmuje :D

30.01.2009 19:19:00 | Fiserka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí