POdmořský svět

POdmořský svět

Anotace: Hezké...

Procházím loukou
Jak tou pustinou
Jen pod mořskou hladinou
Vidím jen s tou
Vyprahlou pustinou.

Procházím tím vyprahlém
Podmořském světem.
Jen se starým mudrcem
Si správně rozumím
S každým delfínem
Jen život vidím

Jdu s radostí
Jen plna starostí
Teď si jich nechci
Všímat a ony to už ví
Že my jsou ukradeni
Procházím tím vyprahlém
podmořském světem.
Autor bettuš, 03.02.2009
Přečteno 682x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí